To Μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης του cluster Brokernet

Το Brokernet Strategy Plan είναι ένα από τα βασικά επιχειρηματικά εργαλεία μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, το οποίο έχει ένα είδος αμείλικτης λογικής. Αντί να χάνετε τον χρόνο σας δημιουργώντας περίπλοκα επιχειρηματικά σχέδια το BSP προσφέρει στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, κάθε μεγέθους, ένα τρόπο να δοκιμάζουν συνεχώς το όραμα τους, να μετρούν την απόδοση του (KPI), και να προσαρμόζονται πριν να είναι πολύ αργά.



Το cluster Brokernet παρέχει μια επιστημονική προσέγγιση στην ανάπτυξη επιχειρήσεων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που συντομεύουν τους κύκλους ανάπτυξης της, μετρούν την πραγματική πρόοδο χωρίς να καταφεύγουν σε μετρήσεις ματαιοδοξίας και κατανοούν τι θέλουν πραγματικά οι πελάτες . Δίνει τη δυνατότητα σε μια εταιρεία να μετατοπίζει τις κατευθύνσεις με ευκινησία, αλλάζοντας τα σχέδια ανά εκατοστό & ανά λεπτό. . Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα επιτυχημένο μοντέλο εσόδων που μπορεί ν αναπτυχθεί με περαιτέρω επενδύσεις.

"Το βασικό μάθημα του Brokernet Strategy Plan είναι ότι οι επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που θέλουν ν' αναπτυχθούν σε μια εποχή μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, όπου δεν συμβαίνει τίποτα σύμφωνα με το "PowerPoint και το Excel", να εστιάσουν στην προσέγγιση "Μετράω και αντιδρώ" και παρά το ατέρμονο άγχος τους να αιωρείται μεταξύ του «persevere» και του «pivot» (επιμένω ή αλλάζω), όλα μαρτυρούν την σίγουρη επιτυχία του για τη δυναμική της επιχειρηματικότητας.

Αυτό το εργαλείο θα βοηθήσει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης να υποστηρίξουν την καινοτομία αξιοποιώντας αποτελεσματικά τον χρόνο, το πάθος και την ικανότητα των δεξιοτήτων τους.

_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin







Διαβάστε το άρθρο: Το Panormos Strategy Plan σας βοηθάει να εφαρμόσετε τους McKinsey's 3 Horizon στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Οι Αλλαγές στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέχρι το 2030