Δημιουργήστε και εκτελέστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική

χέρια πάνω από συμβόλαια που μελετάνε μια συμφωνία

Οι επιχειρήσεις πρέπει να αποφασίσουν πώς να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να στηρίξουν την επιχειρηματική τους στρατηγική. 

Το μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο της ηγεσίας απαιτεί πολυετή μετασχηματισμό που αγγίζει τις λειτουργίες, το ταλέντο και την τεχνολογία. Μέσα στο επιχειρηματικό οικοσύστημα του cluster Brokernet το οποίο προτάσει το σύνθημα η ισχύς εν τη ενώσει, συνεργάζεται με κάθε ενεργό εταίρο, για να τον βοηθήσει να οικοδομήσει το στρατηγικό του πλάνο.
Λαμβάνοντας αυτά υπ’ όψην η εργασιακή ομάδα ανάπτυξης του Cluster Brokernet, δημιούργησε το .....   

"Brokernet Strategic Plan στο οποίο η κάθε επιχείρηση εταίρος καταγράφει το δικό της όραμα, τις αξίες, την περιοχή εστίασης της επιχειρηματικότητας της, τις προοπτικές και τους στόχους βάσει των δυνατοτήτων της, την SWOT & GAP Analysis. Με τα στοιχεία αυτά μπορεί πλέον να δημιουργήσει μια Blue ocean Στρατηγική η οποία θα διαφοροποιήσει, τον εταίρο του Cluster, από τον ανταγωνισμό."


Στην συνέχεια η εργασιακή ομάδα ανάπτυξης με το Brokernet essential, θα βοηθήσει τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις εταίρους να βελτιώσουν τις εσωτερικές διαδικασίες τους αποκτώντας Πιστοποίηση ποιότητας όπως ISO 9001 : 2015 ή οποιοδήποτε άλλη επιθυμούν, να εφαρμόσουν την οδηγία, την κλαδική νομοθεσία και σχεδιάσουν τα απαιτούμενα έντυπα της IDD, να προσαρμοστούν με την νομοθεσία και της εντολές της ΑΠΔΠΧ και την οδηγία IDD, να σχεδιάσουν το digital marketing που τους ταιριάζει και πολλά άλλα.

Επιστρέψτε στο κύριο άρθρο


Διαβάστε το άρθρο: πώς μπορούν να σας κρατήσουν επικεντρωμένους στην ανάπτυξη και την καινοτομία οι Τρεις ορίζοντες του McKinsey

_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Οι Αλλαγές στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέχρι το 2030