Διαχειριστείτε τα δεδομένα σας

ηλεκτρονική βιβλιοθήκη


Τα δεδομένα γίνονται γρήγορα ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία για κάθε επιχείρηση. Ο ασφαλιστικός κλάδος δεν διαφέρει και ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις εταίροι του Cluster Panormos προσδιορίζουν, ποσοτικοποιούν, τοποθετούν και διαχειρίζονται τους κινδύνους εξαρτάται από τον όγκο και την ποιότητα των δεδομένων που αποκτούν κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της συνεργασίας με τον πελάτη.

Οι καλύτερες εφαρμογές δηλαδή αυτές που θα έχουν καλύτερη απόδοση θα είναι αυτές που θα μπορούν να διαχειριστούν μεγάλο όγκο δεδομένων από διάφορες πηγές. Ως εκ τούτου, οι εταίροι του Cluster Panormos πρέπει να αναπτύξουν μια καλά δομημένη και εφαρμόσιμη στρατηγική όσον αφορά τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά δεδομένα.

Η πραγματική πρόκληση θα είναι η πρόσβαση με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Το κόστος αυτών των εφαρμογών είναι πολύ μεγάλο και εδώ εισέρχεται η οικονομία κλίμακος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι το Cluster Panormos. Καθώς το επιχειρηματικό οικοσύστημα μας εξακολουθεί να αναπτύσσεται, θα μπορεί πολύ πιο εύκολα να εντοπίζει και λαμβάνει εφαρμογές εντοπισμού δεδομένων υψηλής ποιότητας με λογικό κόστος.

Επιστρέψτε στο κύριο άρθρο


_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Οι Αλλαγές στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέχρι το 2030