Δημιουργήστε τη σωστή υποδομή ταλέντων και τεχνολογίας

παζλ με την λέξη solution

Μελέτες έδειξαν ότι Τα μεσαία στελέχη των επιχειρήσεων που ενεργοποιούν την τεχνολογία τείνουν να κάνουν καλύτερα τα project που αναλαμβάνουν σε αντίθεση με αυτούς που που ενεργοποιούνται από την ίδια την τεχνητή νοημοσύνη. Ο λόγος για αυτό το απρόσμενο αποτέλεσμα εξαρτάται από το εάν το άτομο που αλληλεπιδρά με την τεχνητή νοημοσύνη αγκαλιάζει, εμπιστεύεται και κατανοεί την υποστηρικτική τεχνολογία.



Για να διασφαλιστεί ότι κάθε μέρος του οργανισμού βλέπει προηγμένα αναλυτικά στοιχεία ως απαραίτητη δυνατότητα, οι εταίροι του Cluster Panormos πρέπει να πραγματοποιούν μετρούμενες (KPI’s) αλλά και διατηρούμενες επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Ο ασφαλιστική επιχείρηση του μέλλοντος θα απαιτήσει ταλέντα με τα σωστά νοήματα και δεξιότητες. Η επόμενη γενιά επιτυχημένων ασφαλιστών θα είναι ολοένα και πιο απαιτητική και θα πρέπει να διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογικής δεξιοτεχνίας, και να είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε κάτι που δεν θα είναι μια στατική διαδικασία αλλά μάλλον ένα μείγμα ημιαυτόματων και μηχανοκίνητων καθηκόντων που εξελίσσονται συνεχώς.

Για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται πλέον για την επιχειρησιακή συνέχεια σας τους να εκπαιδεύσετε στον τρόπο που το κάνετε εσείς σήμερα αλλά να τους ωθήσετε να το αναζητήσουν μέσα από την τεχνολογία και το Marketing.

Η δημιουργία αξίας για το μέλλον είναι βασικό μέλημα του Cluster Panormos και θα απαιτήσει από την ομάδα εργασίας, σε συνεργασία με τους εταίρους, να ενσωματώσουν τις δεξιότητες, την τεχνολογία και τις πληροφορίες από όλο το οικοσύστημα για να προσφέρουν την ανάπτυξη που απαιτείται για την επιχειρηματική συνέχεια. Κάτι τέτοιο θα απαιτήσει μια συνειδητή αλλαγή νοοτροπίας για τους περισσότερους εταίρους που θα βασίζονται στην οικονομία, τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ηγεσία μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Ως τελευταία συνιστώσα ανάπτυξης του νέου δυναμικού, η ομάδα εργασίας του Cluster Panormos θα εντοπίσει εξωτερικούς πόρους και συνεργάτες για την αύξηση των εσωτερικών δυνατοτήτων που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν την απαραίτητη υποστήριξη για την εξέλιξη και την εκτέλεση τους.


Επιστρέψτε στο κύριο άρθρο

_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Οι Αλλαγές στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέχρι το 2030