Τι Είναι Το Financial Planning;

Τι Είναι Το Financial Planning; www.benefitfs.gr

To Financial Planning, είναι η διαδικασία της επίτευξης των στόχων ζωής μέσω της ορθής διαχείρισης των οικονομικών. Οι στόχοι ζωής μπορούν να περιλαμβάνουν την αγορά ενός σπιτιού, τον προγραμματισμό της συνταξιοδότησης, την αποπληρωμή φόρων κληρονομιάς, την προστασία οικογένειας, τη διαχείριση επενδύσεων και σχεδιασμό του οικογενειακού προϋπολογισμού. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τις σπουδές παιδιών, προγράμματα δωρεών και μακροπρόθεσμη νοσοκομειακή περίθαλψη.



Το Financial Planning αποτελείται από πέντε βήματα που σας βοηθούν να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το που ακριβώς οικονομικά βρίσκεστε τώρα σε συνάρτηση με τους στόχους ζωής σας. Σε όποιο σημείο και να βρίσκεστε σήμερα χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη μεθοδολογία μπορείτε να δείτε τι θα χρειαστεί να κάνετε για να επιτύχετε στο μέλλον τους στόχους σας.

Η διαδικασία περιλαμβάνει 
  1. τη συλλογή των σχετικών χρηματοοικονομικών πληροφοριών, 
  2. την καταγραφή των προσωπικών σας στόχων ζωής, 
  3. την εξέταση της τρέχουσας οικονομική κατάστασης και 
  4. καταλήγει στο σχεδιασμό μια οικονομικής στρατηγικής για το πώς μπορείτε να επιτύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια.
______________
Διαβάστε επίσης  Η μεθοδολογία του Financial Planning
______________
Το Financial Planning παρέχει κατεύθυνση και εντάσσει σε ενιαίο πλαίσιο όλες σας τις χρηματοοικονομικές σας αποφάσεις και με την βοήθεια του  έχετε μία καλύτερη εικόνα για το που πηγαίνετε οικονομικά και πως θα καταφέρετ να επιτύχετε τους στόχους σας.

"Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός είναι αυστηρά προσωπικός γιατί λαμβάνει υπόψη του συγκεκριμένες ανάγκες και αξίες του κάθε ανθρώπου."

______________
Διαβάστε επίσης  Τα οφέλη του Financial Planning

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108547220 ή στείλτε μας email στο support@benefitfs.gr   και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!

read more
read

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Βήμα 1ο Τι είναι μια Risk Management Analysis