Αναθεωρήστε την στρατηγική ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνου της επιχείρησης σας


Η κατανόηση της ασφάλισης που απαιτείται για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας μπορεί να είναι περίπλοκη και πιθανόν με καταστροφικές συνέπειες αν γίνει λανθασμένα.

Πραγματικά δεν αξίζει να διακινδυνεύετε τα πάντα όταν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ομάδες επαγγελματιών Insurance Risk Management, όπως οι άνθρωποι της BENEFIT Financial & Risk Management Services, που μπορούν να αξιολογήσουν τη στρατηγική σας για την ασφάλιση και τη διαχείριση κινδύνου και να σας δώσει βασικές συμβουλές και συστάσεις για τον καλύτερο τρόπο προστασίας του εαυτού σας.

Η ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών Insurance Risk Management, θα χρειαστεί τον απαραίτητο χρόνο για να καταλάβει εσάς και το όραμα, τον σκοπό, τον στόχο και την στρατηγική της επιχείρησή σας. Εργαζόμενοι μαζί σας αλλά και με τα στελέχη της επιχείρησης σας θα διαμορφώσουμε μια αποτελεσματική λύση μεταφοράς και διαχείρισης κινδύνου.

Τι συμμετέχει σε μια αξιολόγηση ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνου;

Ξεκινήστε απλά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα και θα οργανώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα, να υιοθετήσουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την αναθεώρηση και την αξιολόγηση των εν ισχύ ασφαλιστικών σας προγραμμάτων και της στρατηγικής διαχείρισης κινδύνων.
Η ομάδα της BENEFIT Financial & Risk Management Services θα:
  • Συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσετε πλήρως την επιχείρησή σας, τις ανάγκες σας και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. 
  • Εντοπίσει τους κινδύνους και τους δυνητικούς και μη, που αναλογούν στην επιχείρησή σας και στη βιομηχανία σας.
  • Αναθεωρήσει το υπάρχον ασφαλιστικό σας πρόγραμμα.
  • Αξιολογήσει την ποιότητα της ασφαλιστικής σας κάλυψης.
  • Εντοπίστε κενά ή πιθανά κενά στην ασφαλιστική σας κάλυψη.
  • Επανεξετάσει  το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σας
  • Επανεξετάσει το σχέδιο διαχείρισης κινδύνου ·
  • Αξιολογήσει τις επιλογές της ασφαλιστικής σας αγοράς.
  • Αναθεωρήσει τη δομή τιμολόγησης του ασφαλιστικού σας προγράμματος.
  • Επανεξετάσει την απόδοση του ασφαλιστή και την ικανότητά του να πληρώνει απαιτήσεις ·
  • Σας προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές και συστάσεις.
  • Ευθυγραμμίσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού και οικονομικά προσιτού προγράμματος και στρατηγικής για την ασφάλιση και διαχείριση κινδύνων.
  • Σας παρέχουμε μια σειρά επιλογών πληρωμής. και
  • Είναι εδώ για σας όταν πρέπει να απαιτήσετε αξίωση.

Η προσωπική και συμβουλευτική μας προσέγγιση αυτής της εξειδικευμένης υπηρεσίας, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από άλλους Insurance Risk Management. Η επιχείρησή μας περιστρέφεται γύρω από την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τον άνθρωπο, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη. 

Θέλουμε να είμαστε "your lifetime partner"


Δεν είναι όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τα ίδια

Δεν είναι όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τα ίδια και συνήθως λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε. Συγκρίνουμε τις διαφορές μεταξύ των ασφαλιζομένων κεφαλαίων, των όρων και των εξαιρέσεων που μας βοηθούν να κανονίσουμε για εσάς το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και να σας προσφέρουμε τις σωστές συμβουλές, επιτρέποντάς σας να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Πρόσβαση σε περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Έχουμε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν συνεργάζονται με το σύνολο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Αυτό παρέχει περισσότερες επιλογές για την απόφαση σας και σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να λάβετε το καλύτερο δυνατό επίπεδο κάλυψης.

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ποια στρατηγική διαχείρισης κινδύνου ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα ειδικευμένων και έμπειρων  Insurance Risk Management, της BENEFIT Financial & Risk Management Services, σήμερα για τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη και τις σωστές συμβουλές για την διαχείριση των κινδύνων που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η επιχείρηση σας αλλά και εσείς ο ίδιος.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8547 220 για να μιλήσετε με έναν ειδικό  ή στείλτε μας ένα e-mail στο support@benefitfs.gr

_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Βήμα 1ο Τι είναι μια Risk Management Analysis