4 Κίνδυνοι στον κυβερνοχώρο για ιδιώτες και οικογένειες



 Όταν σκέφτεστε το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, μπορείτε να οραματιστείτε κάποιον που κλέβει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες μορφές κυβερνητικού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένου του κλικ σε έναν άγνωστο σύνδεσμο: σήμερα, ο μέσος άνθρωπος - με καλές προθέσεις - μπορεί να κατεβάσει κατά λάθος κακόβουλο λογισμικό που βλάπτει τον υπολογιστή του.

4 Κίνδυνοι στον κυβερνοχώρο για ιδιώτες και οικογένειες
Κλοπή ταυτότητας: Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου κλέβουν τις προσωπικές πληροφορίες κάποιου άλλου ατόμου προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε χρήμα ή σε πίστωση.
Ξέρετε ότι: Οι νέοι ενήλικες κάνουν σχεδόν το 1/3 των καταγγελιών κλοπής ταυτότητας. 
Phishing: Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου προσπαθούν να πείσουν τους χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών που ο εγκληματίας του κυβερνοχώρου μπορεί να χρησιμοποιήσει παράνομα.
Ξέρατε: Οι επιθέσεις αυτές μπορεί να μοιάζουν με εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνουν συνδέσμους ή συνημμένα.
Cyber ​​Bullying: Απόσπαση βλαβερών μηνυμάτων σχετικά με άλλο άτομο στο διαδίκτυο. Οι cyber bullies συχνά δημοσιεύονται ανώνυμα για να αποφύγουν την ευθύνη.
Γνωρίζατε ότι: Τα κατεστραμμένα μηνύματα μπορούν να είναι ιογενή, προκαλώντας σοβαρή βλάβη στη φήμη και την ευημερία του θύματος. 
Cyber ​​Predators: Αυτοί οι εγκληματίες ψάχνουν στο Διαδίκτυο για άλλους ανθρώπους για να τους χειριστούν, να τους ελέγξουν ή να τους βλάψουν.
Γνωρίζατε ότι:
Cyber ​​Predators απευθύνονται τακτικά στους νέους ενήλικες. Δεν είναι μόνο τα παιδιά και οι έφηβοι που κινδυνεύουν.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο μιας cyberattack. Για να βοηθήσετε στην προστασία του εαυτού σας και των προσωπικών σας συσκευών, εξετάστε αυτές τις 7 δράσεις ασφάλειας τουκυβερνοχώρου: 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ρόλος του νέου επιχειρηματία ασφαλιστή, πέρα από την ψηφιοποίηση

Οι Αλλαγές στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέχρι το 2030